İNOVA STEEL

Hakkımızda

[rank_math_breadcrumb]

İnova Steel Türkiye’nin Global Demir Çelik Tedarikçisi olan bir Kuruluştur.

Sektörün nabzını tutan, deneyimli ve profesyonel kadrosuyla her zaman dinamik, yenilikçi bakış açısı ve mükemmeliyetçi yaklaşımıyla hizmet vermektedir. İnova Steel demir-çelik sektöründe her türlü ihtiyaca cevap vermektedir.

Türkiye’nin tüm stratejik noktalarında, inşaat ve yapı sektöründen, makine imalatına, gemi sanayinden, otomobil sanayine, mobilya, beyaz eşya, tarım aletleri ve enerji sektöründen savunma sanayii gibi birçok sektöre hizmet veren ve hızla gelişen İNOVA STEEL, gücünü deneyiminden ve güncellenen bilgi birikiminden alıyor.

Ürünlerin izlenebilirliği açısından İnova Steel sertifikalı ürünlerle çalışmaktadır. Bununla birlikte her türlü demir-çelik yarı mamül ve mamüllerin temin edilmesi, alımı, satımı, bu faaliyetlere ilişkin gümrük, dış ticaret, üretim, lojistik, yönetim ve idari organizasyon faaliyetlerine ilişkin olarak EFQM 2020 modeli ve İSO-9001, İSO-14001- İSO-45001- İSO-10002 akreditasyonlarına sahiptir.

Yüksek kalite standartlarında geniş ürün yelpazesine sahip olan İnova Steel her türlü kalınlık ve ebatta;

Hadde profil ürünleri,
Kutu profil ve boru,
Siyah sac,
DKP saclar, galvanizli saçlar,
Levha saçlar
Baklava desen ve göz yaşı desen saçlar
Corten,
Esnemeye mukavemetli saçlar mc kalite
Aşınmaya mukavemetli saçlar
Kazan saçları,
Filmaşin
Tüm uzun ve yassı ürünlerin tedariğiyle de hizmetinizdedir. Ayrıca Her türlü çelik yapı projeleriniz için uygun imalat çözümleri sunmaktadır. İnova Steel hertürlü;

Kaynak,
Sac işleme,
Büküm,
Kumlama,
Boyama,
Kesim (lazer kesim, plazma kesim, giyotin makas kesim, boru kesim, testere kesim)
Eksantrik pres
Boy kesim,
Etriye, gönye, çember

hizmetleri vermektedir.